Aan de slag met
loopbaancoaching

Concreet en uitvoeerbaar

Loopbaancoaching

Het doel van loopbaancoaching is u te ondersteunen bij het maken van een optimale keuze voor het vervolg van uw loopbaan. De loopbaancoach van Enroute helpt u in het scherp krijgen van uw drijfveren en competenties. Hoe is uw loopbaan tot nu toe verlopen en hoe gaat u om met veranderingen? Wat zijn uw sterke en minder sterke punten? Wat vindt u op dit moment belangrijk in werk en in een werkomgeving? Wat is uw wens en hoe wilt u die bereiken? De loopbaancoach van Enroute ondersteunt u met persoonlijke gesprekken waarbij uw specifieke loopbaansituatie als uitgangspunt wordt genomen.

Oriënterend gesprek

Wat coaching oplevert, hangt af van uw vraag en wensen. Voorafgaand aan de coaching stemt u het gewenste resultaat af met uw coach. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een loopbaancoach onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’? Dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

Waar kan loopbaancoaching voor worden ingezet?

Met loopbaanbegeleiding helpt een persoonlijke loopbaancoach u te ontdekken waar u nu staat en waar u in de toekomst naartoe wilt. Loopbaancoaching kan ingezet worden om beter te functioneren in uw huidige functie, bij het vergroten van uw zelfvertrouwen of wanneer u op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden in de arbeidsmarkt.

Onderstaand een aantal voorbeelden

  1. De uitdaging in uw huidige baan is weg
  2. U dreigt uw baan te verliezen
  3. U zoekt hulp bij solliciteren
  4. U wilt meer plezier en succes uit uw werk halen
  5. U wilt uw talenten optimaal inzetten
  6. U wilt inzicht in waar u staat, wat u wilt en hoe u dat doel kunt bereiken

Bel, mail of kom langs!

Wilt u meer informatie over onze loopbaantrajecten?
Bel, mail of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Neem contact op voor een gratis gesprek

Een uitvoerbaar stappenplan

De loopbaancoach van Enroute helpt u uw blikveld te verruimen en houdt u hierbij op een respectvolle wijze een spiegel voor. Samen met een persoonlijke loopbaancoach werkt u toe naar een uitvoerbaar stappenplan. Uw persoonlijk profiel en passende stappen in uw loopbaan staan er in vermeld maar ook de wijze waarop u deze gaat uitvoeren.

U krijgt inzicht en handvatten voor een volgende stap. Maar met inzicht alleen bent u er niet, u zult ook de stap moeten durven wagen om er naar te handelen. Focussen en doorpakken. U bent zelf eigenaar van uw traject maar uw loopbaancoach zal u stimuleren en ondersteunen om uw doel te behalen.

Wilt u meer informatie?

Bel me terug Gratis offerte

Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2019 Enroute BV
Diensten
Werkwijze
Wet Werk en Zekerheid
Artikelen
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo