Loopbaancoaching

Het doel van loopbaancoaching is u te ondersteunen bij het maken van een optimale keuze voor het vervolg van uw loopbaan. De loopbaancoach van Enroute helpt u in het scherp krijgen van uw drijfveren en competenties. Hoe is uw loopbaan tot nu toe verlopen en hoe gaat u om met veranderingen? Wat zijn uw sterke en minder sterke punten? Wat vindt u op dit moment belangrijk in werk en in een werkomgeving? Wat is uw wens en hoe wilt u die bereiken? De loopbaancoach van Enroute ondersteunt u met persoonlijke gesprekken waarbij uw specifieke loopbaansituatie als uitgangspunt wordt genomen.

Oriënterend gesprek

Wat coaching oplevert, hangt af van uw vraag en wensen. Voorafgaand aan de coaching stemt u het gewenste resultaat af met uw coach. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een loopbaancoach onderzoekt u wat nodig én mogelijk is. Is er een ‘klik’? Dan bepaalt u samen welke stappen nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen.

Waar kan loopbaancoaching voor worden ingezet?

Met loopbaanbegeleiding helpt een persoonlijke loopbaancoach u te ontdekken waar u nu staat en waar u in de toekomst naartoe wilt. Loopbaancoaching kan ingezet worden om beter te functioneren in uw huidige functie, bij het vergroten van uw zelfvertrouwen of wanneer u op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden in de arbeidsmarkt.

Onderstaand een aantal voorbeelden

  1. De uitdaging in uw huidige baan is weg
  2. U dreigt uw baan te verliezen
  3. U zoekt hulp bij solliciteren
  4. U wilt meer plezier en succes uit uw werk halen
  5. U wilt uw talenten optimaal inzetten
  6. U wilt inzicht in waar u staat, wat u wilt en hoe u dat doel kunt bereiken


Een uitvoerbaar stappenplan

De loopbaancoach van Enroute helpt u uw blikveld te verruimen en houdt u hierbij op een respectvolle wijze een spiegel voor. Samen met een persoonlijke loopbaancoach werkt u toe naar een uitvoerbaar stappenplan. Uw persoonlijk profiel en passende stappen in uw loopbaan staan er in vermeld maar ook de wijze waarop u deze gaat uitvoeren.

U krijgt inzicht en handvatten voor een volgende stap. Maar met inzicht alleen bent u er niet, u zult ook de stap moeten durven wagen om er naar te handelen. Focussen en doorpakken. U bent zelf eigenaar van uw traject maar uw loopbaancoach zal u stimuleren en ondersteunen om uw doel te behalen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op. Wij staan u graag ter woord.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op. Wij staan u graag ter woord.

Mijn motto: "doe waar je goed in bent met passie en plezier.
Grijp je kansen om te ontwikkelen waar je van droomt"

Janette Vijfhuizen Loopbaancoach
Bekijk ook onze andere diensten
Over Enroute Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2018 Enroute BV