Vacaturezoekmachine: Jobdigger

Al onze cliënten die een re-integratie of outplacementtraject doorlopen krijgen toegang tot onze vacaturezoekmachine, Jobdigger. Jobdigger laat onze cliënten onder begeleiding van hun vaste trajectbegeleider eenvoudig naar vacatures zoeken, zoekprofielen aanmaken en hun sollicitatieactiviteiten bijhouden. Daarnaast kan de trajectbegeleider de cliënt snel en eenvoudig geschikte vacatures aandragen waardoor de kans op passende vacatures aanzienlijk wordt vergroot.

Slimmer zoeken naar vacatures

Jobdigger doorzoekt continu, volledig automatisch, het Nederlandse internet om vacatures te verzamelen. Alles wordt bekeken, van jobboards en bedrijfssites tot social media. Vervolgens worden al deze vacatures samengebracht in één geordende, overzichtelijke vacaturebank waar u zelf in kunt zoeken.

Zoeken naar een passende baan

Door dat Jobdigger alle vacatureteksten analyseert, wordt het zoeken naar een passende baan u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar een beroepsgroep of een locatie maar u kunt ook een zoekterm combineren met een soort dienstverband, het gevraagde opleidingsniveau en het geboden salaris.

 

Wat kan Jobdigger dat anderen niet kunnen?

  1. Jobdigger doorzoekt alle Nederlandse bedrijfssites en jobboards. Jobboards zijn afhankelijk van de vacatures die specifiek bij hen geplaatst worden en hebben daardoor een beperkt aanbod. Daarnaast verzamelt Jobdigger vacatures die geplaatst worden op alle populaire social media. De hashtag 'vacature' was het vaakst trending op Twitter in 2014.
  2. Vacatures die meerdere malen of op meerdere plaatsen geplaatst zijn, worden door Jobdigger automatisch herkend en ontdubbeld. Geen troep in de vacaturebank. Google en jobboards kunnen dit niet.
  3. Uw zoekopdracht wordt automatisch aangevuld met synoniemen voor de betreffende functie. Zo hoeft u niet meerdere zoekopdrachten voor dezelfde functie uit te voeren.
  4. Doordat vacatureteksten in hun geheel worden geanalyseerd, kan Jobdigger met grote precisie vacatures automatisch verdelen over een handige beroepenindeling. Dit maakt het zoeken niet alleen sneller, maar helpt u ook nog eens de vacatures boven water te halen die u anders had gemist (bijvoorbeeld door een vage functietitel).
  5. Google en jobboards leveren slechts de gegevens uit de vacature. Jobdigger koppelt deze gegevens automatisch aan bedrijven en verrijkt ze met bedrijfsgegevens en informatie over contactpersonen.
  6. Uw consulent kan gemakkelijk met u meekijken en meezoeken als u hulp nodig heeft.
  7. U hoeft Jobdigger niet constant in de gaten te houden, zoals met jobboards het geval is. Stel een email-alert in en krijg een melding zodra Jobdigger nieuwe relevante vacatures voor u heeft gevonden.
Website door VNK media en Daan Schaart © Copyright 2019 Enroute BV
Diensten
Werkwijze
Wet Werk en Zekerheid
Artikelen
Contact
Facebook logo Twitter logo LinkedIn logo